Hanki hyödyllinen lahjakortti vaikka puolisolle, vanhemmille tai ystävälle!

Toimi näin: Valitse alta haluamasi paketti ja pyydä lähettämään lahjakortti yhteydenottolomakkeen kautta. Maksu tulee suorittaa ennen lahjakortin lähettämistä.  Ruokapäiväkirjan täyttämisen ohjeet löytyvät Ohjeita-kohdasta. Aika varataan suoraan lääkärikeskuksesta.

PAKETIT:
1. Terveyttä ja hyvää oloa ravinnosta –paketti
- Pakettiin kuuluu ravinnonsaannin arviointi ruokapäiväkirjan avulla ja asiakkaan omien tavoitteiden pohjalta tapahtuva ravitsemuksen suunnittelu. Tavoitteena voi olla esim. laihduttaminen, vatsavaivojen karkoitus, kolesteroliarvojen kohdilleen saattaminen jne.

- hinta 105 €

 
2. Urheilijan ravinnonsaannin tsekkaus -paketti
- Pakettiin kuuluu ravinnonsaannin arviointi ruokapäiväkirjan avulla ja ruokavalion suunnittelu urheiluharrastus ja muu elämä huomioiden. Tavoitteena tukea ravitsemuksen keinoin sekä arkista päivittäistä jakamista että hyvää jaksamista urheiluharrastusten parissa. Neuvoja urheilua edeltävään ja palauttavaan syömiseen ja riittävään energian ja proteiinin saantiin. 

- hinta 105€


3. Mummon ja papan murkinat mallilleen -paketti
-  Hyvä ravitsemustila on kotona ja hoitolaitoksissa asuvien Ikääntyneiden ihmisten toimintakyvyn ja lihaskunnon säilyttämisen, sairauksien ennaltaehkäisyn ja niistä toipumisen edellytys. 
- Pakettiin kuuluu ravitsemustilan arviointi (MNA-testi) , ruokapäiväkirjan tarkastelu, ravitsemushoidon suunnittelu ja seuranta. Tarvittaessa näytteitä täydennysravintojuomista ja ohjeita omatekoisten” voimajuomien” valmistamiseen.

- kotikäynti Kuopion alueella: 130€, sisältää seurantasoiton.  Käynnit Kuopion ulkopuolelle 120€ + matkakulut. Lääkärikeskuksessa hinta lääkärikeskuksen hinnaston mukaisesti.